Tuboma logo

Een hakselaar huren in Oost-Vlaanderen

Bent u dringend op zoek naar een hakselaar om te huren in Oost-Vlaanderen? Dan kan Tuboma uit Oudenaarde u zonder twijfel van dienst zijn! Wij verkopen en verhuren bouw- en tuinmachines en hebben daarnaast ook een eigen hersteldienst. Vanuit onze winkel in Oudenaarde, provincie Oost-Vlaanderen, staan wij daarom graag voor u klaar wanneer u een hakselaar wilt huren.

 

Kies ons als u een hakselaar wilt huren in Oost-Vlaanderen

Nee, al dat hout gaat zichzelf niet versnipperen! Daarom bent u altijd welkom om bij ons in Oudenaarde, in Oost-Vlaanderen, om de hakselaar te huren die u nodig heeft voor uw volgende project. Het exemplaar waar u uw oog op heeft laten vallen, kunt u ook gemakkelijk online reserveren. Klik de productpagina aan, vul het formulier in en wij laten u weten of de machine nog beschikbaar is voor de door u gewenste periode. Naast hakselaars, kunt u bij ons natuurlijk ook nog een heleboel andere bouw- en tuinmachines huren of kopen. Van de kleinste grasmaaier tot de grootste schaarlift, bij Tuboma zit u goed.

 

Laat ons u helpen

Heeft u een vraag of opmerking voor ons? Dan kunt u zich altijd tot ons richten of onze diensten bekijken voor meer informatie. U contacteert ons via het nummer 055 330 331 of door een e-mail te sturen naar info@tuboma.be. Wij helpen u uiteraard graag verder om dé juiste hakselaar of andere machines, zoals een grondboor, te huren.

De prijzen die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud en afhankelijk van prijswisseling.
Voor verdere informatie gelieve ons te contacteren via 055 330 331 of info@tuboma.be.Tuboma
Gentstraat 198
9700 Oudenaarde
BE 0501.935.309