TUBOMA, DE SPECIALIST IN VERKOOP EN VERHUUR VAN TUIN- EN BOUWMACHINES, EIGEN HERSTELDIENST.

Spinhoogwerker huren

Eigen hersteldienst
Machines te koop én te huur
Veel verschillende merken

Een spinhoogwerker huren in Oost-Vlaanderen

Beschikken over een spinhoogwerker is vaak essentieel bij het ondernemen van middelgrote tot grote bouwprojecten, maar eentje vinden om te huren aan een goede prijs kan even zoeken zijn. Bij Tuboma, gelegen aan de Gentstraat 198 te Oudenaarde, maakt u uw keuze uit een wijd scala aan verschillende merken en modellen. Kom ons bezoeken of reserveer uw keuze bij ons online!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bel ons direct

De spinhoogwerker die u sowieso wilt huren

Doorblader onze online catalogus en ontdek in ons aanbod de spinhoogwerker die je sowieso wil huren om uw project verder in de goede richting te duwen. Wij werken samen met verschillende leveranciers en proberen ons aanbod steeds zo divers mogelijk te houden, zodat elke klant bij ons vindt wat hij/zij nodig heeft. Want dan zijn wij ook weer tevreden. Dit geldt uiteraard niet alleen voor spinhoogwerkers: u kan bij ons in Oudenaarde onder andere ook motoculteurs, sleuvengravers en mini-graafmachines huren. Bovendien zijn alle bouwmachines die wij te huur aanbieden, ook gewoon bij ons te koop.   

Machine

Neem vandaag nog contact met ons op

U heeft de spinhoogwerker gevonden die u graag wil huren? Klik op de productpagina en vul het formulier in, dan laten wij u zo snel mogelijk iets weten. Contacteert u ons liever zelf? Geen probleem, dan belt u gewoon naar 055 330 331, of stuurt u een mailtje via info@tuboma.be. Wilt u op de hoogte blijven van ons immer evoluerende aanbod? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!