TUBOMA, DE SPECIALIST IN VERKOOP EN VERHUUR VAN TUIN- EN BOUWMACHINES, EIGEN HERSTELDIENST.

Grasmaaier kopen Oost-Vlaanderen

Eigen hersteldienst
Machines te koop én te huur
Veel verschillende merken

Een grasmaaier kopen in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een goede plek om een nieuwe grasmaaier te kopen in de buurt van Oudenaarde, Oost-Vlaanderen? Kom dan eens langs bij Tuboma in de Gentstraat 198. Of bekijk onze catalogus hier online en vind de geschikte machine om het gras in uw tuin te lijf te gaan.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bel ons direct

Een grasmaaier kopen in Oost-Vlaanderen: hier moet u zijn

Tuboma is dé specialist in tuin- en bouwmachines van Oudenaarde en omstreken! We beschikken over een groot aantal verschillende soorten grasmaaiers, van de standaardmodellen tot gazonprikkers en kantensnijders. Door ons ruime assortiment (één van de ruimste van Oost-Vlaanderen?) zal u bij ons zeker de grasmaaier die u zoekt kunnen kopen.

Machine

Maak kennis met ons ruime aanbod

Bij ons in Oudenaarde, Oost-Vlaanderen kan u meer kopen dan alleen grasmaaiers. Bij Tuboma zit u goed voor elke soort bouwmachine en tuinmachine die u kan opnoemen. We bieden al onze machines en apparaten trouwens ook te huur aan (ook onze grasmaaiers), én beschikken over onze eigen hersteldienst. Bezoek onze homepagina voor meer informatie. 

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in één van onze apparaten? Laat ons weten dat u een van onze grasmaaiers wilt kopen door te bellen naar 055 330 331, door een e-mail te sturen naar info@tuboma.be of via het contactformulier. Heeft u vragen of opmerkingen? Ook hiervoor neemt u contact met ons op.